Werken bij Isero B.V.

Welkom bij Isero B.V.

Werken bij de grootste technische groothandel van Nederland? Werken bij Isero B.V. is samenwerken. Bij Isero B.V. hangt een informele en collegiale werksfeer. Met volop ontwikkelkansen en véél ruimte voor jouw eigen invulling en initiatief. Draag jij graag met passie, plezier en enthousiasme bij aan de mooie (bouw)projecten van onze klanten?

Kortom: Word jij een nieuwe collega binnen Isero B.V.? Lees op deze pagina waarom jij binnen de Isero B.V. past en bekijk snel de openstaande vacatures!

Isero B.V. de grootste ijzerwarengroothandel in Nederland


Grootste IJzerwarenhandel in Nederland

62 vestigingen in Nederland

Méér dan 800 Isero B.V. werknemers

Opgericht in 1826

Sinds 1826

Isero is ontstaan uit samenwerking tussen diverse bedrijven, waaronder Gerritse IJzerwaren, Breur Ceintuurbaan, Van der Winkel, Pijnenburg Bouw en Industrie, Scholte & de Vries- Estoppey, Gunters en Meuser en Freke Inbraakbeveiliging. In Isero zijn de krachten letterlijk gebundeld en heeft u baat bij een enorme dosis ervaring die terug gaat tot 1826, de oprichting van Gunters en Meuser.

Isero is sinds 1826 een groeiende onderneming met nu inmiddels 62 vestigingen in heel Nederland en ruim 800 service gerichte medewerkers.

isero-2

Met een uitgebreid vestigingen netwerk, vakbekwame medewerkers en een breed assortiment in producten en diensten doet Isero B.V. graag meer voor hun klanten.

Het assortiment van Isero B.V.

Isero heeft ruim 150.000 artikelen in het assortiment, waarvan 50.000 direct uit voorraad leverbaar zijn. Daarnaast levert Isero B.V. ook specials buiten het assortiment. Door het fijnmazige distributienetwerk, eigen chauffeurs, lokale beschikbaarheid op de vestigingen, snelheid, betrouwbaarheid én zorgvuldig nakomen van afspraken Isero B.V. in staat de juiste spullen, op de juiste tijd en op juiste plaats te leveren.

Isero B.V. beschikt over het assortiment over alle actuele product- en toepassingskennis. Voor enkele productgroepen beschikken zij over specialisten en adviseurs die kunnen helpen met de juiste productkeuzen, maar ook kunnen begeleiden het toepassen van de producten in uw praktijk. Dit geldt voor de productgroepen (elektronisch) hang- en sluitwerk en toegangscontrole systemen, alarm- en camerasystemen, hand-, accu- en elektrisch gereedschap en bijbehorende accessoires, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, bouwverankering en kramerijen.

werken-bij-isero
logo-isero

Krachten worden gebundeld, Isero B.V.

Vanaf 16 september 2019 zijn de 6 merken (Gerritse IJzerwaren, Breur Ceintuurbaan, Van der Winkel, Pijnenburg Bouw & Industrie, Scholte & de Vries-Estoppey en Isero IJzerwarengroep) verder gegaan onder de naam Isero B.V.

Manager Concepten

Ga jij samen met je team voor méér innovatie en uitbreiding van onze concepten die het leven voor onze klanten morgen mooier maken bij Isero?Wij zoeken een inspirerende manager die snapt hoe je succesvolle concepten verder uitbouwt en nieuwe concepten ontwikkelt binnen een snelgroeiende en dynamische organisatie.
Andre Huizinga, Commercieel Directeur Isero B.V.

Als Manager van de afdeling Concepten bij Isero ben je verantwoordelijk voor het beheer en verdere professionalisering van alle bestaande en nieuwe Isero concepten (o.a. toolmanagement, kledingmanagementsysteem, magazijncontainer op de bouwlocatie, vendor management en bus bevoorrading). Daarnaast volg je trends en innovaties bij onze klanten in de markt voor opbouw en implementatie van nieuwe concepten. Isero is marktleider en wil voorop blijven lopen met haar concepten. Als innovator en inspirator lever jij daar samen met je team een belangrijke bijdrage aan. Je stuurt een team aan bestaande uit 2 Concept Support Medewerkers, 1 Implementatie Coördinator, 2 Planners en 8 Keurmeesters. Je bent landelijk verantwoordelijk en werkt vanuit diverse locaties binnen Isero waaronder Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. 

Bekijk deze vacature

Business Unit Manager Werkkleding & PBM

Werken bij Isero is werken bij een betrokken en betrouwbare bouwpartner, die als voorraadhoudende groothandel, specialist en dienstverlener de klant centraal stelt, de klant kent, meedenkt en altijd dichtbij is. Wij beschikken over een team gedreven professionals die allemaal graag méér doen voor onze klanten. Dat maakt dat je als Business Unit Manager bij Isero elke dag met passie & plezier onze klanten én de interne organisatie kan helpen om succesvol te zijn.
Maurice de Visser, Directeur Key Accounts Isero B.V.

Als Business Unit Manager bij Isero B.V. ben je verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van het segment Werkkleding & PBM in Nederland. Je gaat bijdragen aan het constructief opbouwen van relaties en het onderhouden van accountmanagement bij zowel interne als externe klanten. Als inspirator, verbinder, ambassadeur en échte cultuurdrager haal je het maximale uit de interne én externe organisatie naar boven. Jouw team werkt vanuit een viertal grote vestigingen (Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht) en biedt ondersteuning aan alle vestigingen. Je bent veel onderweg en werkt vanuit deze vier vestigingen.

Bekijk deze vacature

Vlog Isero B.V.